Palvelumme

Kumppanuus on kultaa.
Me autamme löytämään.

Companio on suora ja luotettava kauppakanava sekä kokoava kotimainen kasvualusta yhteisöllisille kumppanuuksille. Edustamme kaikkia kohteitamme niiden toimeksiannosta joko yksinoikeudella tai jaetusti kohteiden rinnalla yrityskumppaneita palvellen aivan samoilla ehdoilla kuin kohde itse.

Palvelemme kumppanuussuhteen kaikkia osapuolia. Rakennamme kaupallisia ja sisällöllisiä yhteistyömahdollisuuksia kumppanuuskohteiden, yritysten ja niiden asiakkaiden kanssa. Kaiken keskiössä ovat yhteiset asiakasyleisöt ja niiden tavoittaminen. Hyödynnämme kumppanuuksien luomisessa tapauskohtaisesti sekä sponsoroinnin että joukkorahoituksen mahdollisuuksia.

Palvelutyössämme meitä innostaa erityisesti brändien ja ihmisten tuloksekas kohtaaminen. Arvoillemme perustuvaa välittävää työtämme ajavat eteenpäin kumppanuuksien kohdealueista kumpuavat elinvoiman elementit: luovuus, liike, luonto, lähimmäinen. Haluamme kehittää kanssanne maailmaa askel kerrallaan paremmaksi paikaksi olla, elää ja asua.

Palvelumme kantavana ajatuksena on antaa sinulle arvokasta aikaa. Paremmat mahdollisuudet keskittyä työhösi ja ydintoimintaanne. Ota kiinni ajasta, ja tutustu palveluumme. Parhaat tulokset tänään ja tulevaisuudessa tehdään parhaiden kumppaneiden kanssa.

Kohteelle

Kumppanuussuhteiden kokonaisvaltainen rakentaminen yritysten ja yleisön kanssa vaatii systemaattista ja pitkäjänteistä työtä. Se haastaa koko organisaation osaamista ja erityisesti toimivan johdon rajallista aikaresurssia. Kohteiden ydinosaaminen on kiinnitetty entistä selvemmin sen perustehtävään ja nykymuotoisen rahoituksen varmistamiseen. Kumppanuuksien aktiiviseen hakemiseen ja uusien ansaintamallien rakentamiseen on sisäiset rajoitteeensa.

Sponsoroinnin käsitteelliset ja toiminnalliset erityispiirteet luovat myös ulkoiset haasteensa. Entistä useammissa yrityksissä kaupalliset kumppanuudet ja sponsorointi päätetään suoraan konsernitasolla, jolloin yksittäisen alueellisen kohteen on varsin vaikeaa ellei jopa mahdotonta saada neuvotteluyhteyttä.

Companion palvelumalli tarjoaa kohteelle aktiivista apua ja perustavaa tukea sponsorointisuhteen koko elinkaaren ajalle. Olemme suunnittelun ja tuotteistuksen lisäksi kohteen palvelukumppanina monikanavaisessa markkinoinnissa ja aktiivisessa myynnissä sekä sopimuskohtaisesti myös yhteistyön aktivoinnissa ja hyödyntämisessä. Palvelemme kohdetta kumppanuuden rakentamisessa kattavasti koko toiminnan tasolla tai joustavasti projektikohtaisesti.

Tuomme uusia tuulia ja raikkaita tulokulmia hyödyntäen mahdollisuuksiamme rakentaa kumppanuuksiin suurempaa tehoa ja parempia tuloksia, haluttaessa myös useamman kohteen yhteistyön kautta. Voimme luoda sujuvasti aivan uudenlaisia kiinnostavia kumppanuusratkaisuja mm. kohteiden asiasisällön, alueellisuuden ja ajankohdan kautta tai muun halutun painopisteen perusteella.

Companio-kumppanuuspalvelun keskeisimmät edut kohteelle:

 • Asiantuntija-apua kumppanuuksien suunnitteluun ja käynnistämiseen
 • Monikanavainen markkinointi ja alueellinen myyntityö koko maassa
 • Ulkoistetun palvelun resursseista ja kontakteista lisätehoa ja selviä säästöjä
 • Laaja-alaisen yhteistyöverkoston mittakaavaedut ja synergiahyödyt
 • Tulospainotteinen, joustava ja kustannustehokas palveluhinnoittelu

Kattavimman kohdepalvelumme vaihtoehtona kohteelle on Companiossa tarjolla ns. rinnakkaismyynnin ja omatoimimyynnin mahdollisuudet. Palvelutarpeiden, panostushalukkuuden ja tulostavoitteiden mukaisesti kohteella on valittavana kaksi palvelutasoa:

 • Kohdepalvelu PRE – Omatoimiselle kohteelle täsmätehokas kumppanuuspalvelu
 • Kohdepalvelu PRO – Kattava kumppanuusohjelman suunnittelu, markkinointi ja myynti

Kysy rohkeasti lisää, niin haetaan yhdessä kohteellenne parhaiten sopiva palvelutaso.

Yritykselle

Companio kokoaa kotimaisten kohteiden laajasta potentiaalista kiinnostavimpia korkeatasoisia kohteita yhteen ja kehittää niiden palvelutarjoomaa yritystä entistä paremmin palvelevaksi. Ajattelemme aktiivisesti alueellisesti, ja toimimme kattavasti kansallisesti. Olemme yrityksenne palvelukumppanina yhteistyön kokonaisvaltaisessa kehittämisessä myös toimeksiantoperusteisesti. Palvelemme lisäksi omien B2B-tapahtumienne kaupallisten kumppanuuksien hakemisessa ja rakentamisessa.

Yrityksiä lähestyy säännöllisesti suuri joukko kumppanuudesta kiinnostuneita toimijoita yksilöllisten odotustensa kera. Kaikkien osapuolten intressissä on ollut löytää parempi palvelumalli aiempaa keskitetympään ja sujuvampaan sponsoroinnnin kauppakanavaan. Me Companiossa teimme sen.

Tarjoamme yritykselle mutkattoman tilaisuuden omaehtoiseen tutustumiseen kohteisiin yhdessä osoitteessa ja mahdollisuuden tilata helposti vertailukelpoista lisätietoa tai tarkempaa esittelyä useammasta kohteesta samalla kertaa. Yhdenmukaisesti esitetyt eri kohteiden kumppanuusohjelmat helpottavat yrityspäättäjän kiireistä arkea ja auttavat kaikkein tärkeimmässä: yritykselle parhaan kohteen löytämisessä ja uuden arvokkaan asiakasyleisön tavoittamisessa.

Companio-kumppanuuspalvelun keskeisimmät edut yritykselle:

 • Kohteiden sujuva haku yhdestä osoitteesta ja säästöt yrityspäättäjän ajankäytölle
 • Yrityksen resurssien vapautuminen kumppanuuden aktivointiin ja hyödyntämiseen
 • Yhdellä sopimusjärjestelyllä myös useamman kohteen kumppanuuskokonaisuuksia
 • Asiantuntija-apumme parhaan tuottopotentiaalin hakemisessa yhteistyöpanostukselle
 • Eksklusiivisia kutsuja tutustumaan kärkikohteidemme tapahtumiin ja palvelutoimintaan

Haetko sponsorihakemusten tulvan keskellä enemmän arvokasta aikaa yrityksenne ydintekemiseen? Millaisia kohteita ja tekemisen etuja yritykselle voikaan löytyä kumppanuuksien rakentamisella keskitetysti ja kustannustehokkasti ulkoisella asiantuntija-avulla? Palvelumme kumppaniyritykselle on tarjolla aina perusmuodossaan veloitukseton. Keskustellaan!

Kohdealueet ja kattavuus

Companio palvelee sponsoroinnin osapuolia kaikilla kohdealueilla:

 • Koulutus ja tiede
 • Kulttuuri ja viihde
 • Liikunta ja urheilu
 • Luonto ja ympäristö
 • Yhteiskunnalliset hankkeet

Rakennamme kumppanuuksia kaikkien hyvämaineisten ja vastuullisten yritysten kanssa kaikilla toimialoilla. Koska yritykset ja kohteet ovat yksilöllisiä toimijoita, kumppanuus rakentuu viime kädessä aina tapauskohtaisesti kohteen ja yrityksen arvojen, tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta. Jokainen kumppanuuden osapuoli rakentaa yhteistyötään omista lähtökohdistaan, joita arvostamme ja kunnioitamme.

Companio-palvelu kattaa koko Suomen painottuen suurimpiin tapahtumakaupunkeihin ja kasvukeskuksiin. Kohteiden ajallinen edustavuus tarjoaa tapahtumien sisältövirtaa, elämyksellistä tarttumapintaa ja loistavia yhteistyömahdollisuuksia läpi markkinoinnin koko vuosikellon.

Muut palvelumme

Palvelumme on käynnistynyt kumppanuuskohteiden yritysyhteistyötä rakentavalla Companio-palvelulla. Seuraavaksi avaamme mahdollisuuden yleisöyhteistyön monipuolistamiseen ja asiakassuhteiden vahvistamiseen Companio-kumppanuuskaupan puitteissa.

Lisäksi kehitämme Companio-palvelun käytännön työvälineeksi kaupallisen yhteistyöpotentiaalin kartoittamiseen ja kumppanuuksien hakemiseen suuntautuvaa digitaalista palvelualustaa. Sponder-kumppanuustutkaan on ennakkorekisteröityminen avoinna kaikille kohteille ja yrityksille.

Companio-palvelumme ohessa autamme tapahtumatoimijoita laaja-alaisesti tapahtumakehittämisen kysymyksissä Eventario-palvelumme kautta. Kun tapahtumatoimintanne tarvitsee ulkoista sparraajaa, kysy rohkeasti lisää!

Tervetuloa kehittämään kumppanuuksien tuloksellisuutta Suomessa. Mahdollisuudet ja markkina kasvavat kumppanuuden arvoa ja arvostusta kasvattamalla. Yhteistyössä.

Miksi Companio?

Kumppanuus kannattaa. Kumppanuudet tuovat uusia asiakkaita. Asiakkaat tuovat uutta kauppaa. Kauppa tuo uutta tuloa. Ja uusia kumppanuuksia ja uutta kasvua.

Kumppanuus on kultaa. Siksi Companio. 

Tervetuloa rekisteröitymään ennakkoon Sponder.pro-kumppanuustutkaan!

Haluatko tulla taloudellisena toimijana tunnistetuksi ja nähdä samalla itse markkinan kumppanuuspotentiaalia paremmin? Parhaillaan kehitettävä ja aikanaan tuonnempana julkistettava välityspalvelualusta tarjoaa kumppanuuden molemmille osapuolille suoran oikotien ja sujuvan viestikanavan kumppanuuksien hakemiseen ja neuvotteluiden avaamiseen.

Rekisteröityminen ei sido eikä velvoita mihinkään, vaan se tarjoaa mahdollisuuden saada ensimmäisten joukossa sähköpostitse tietoa palvelun käynnistymisestä ja sen pilottivaiheen etuhinnoista. Lisäksi se tarjoaa loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä uuden palvelun ominaisuuksia ja sen käyttäjäkokemusta parhaiten tarpeitanne ja tavoitteitanne vastaaviksi.

P.S. Jäitkö ihmettelemään, mitä tarkoittaa "sponder"? Sehän on lennokas lyhenne sanasta "transponder" eli tutkavastaaja. Kun laite on kytketty päälle, kohde on muiden toimijoiden tunnistettavissa tutkassa. Termi on tuttu erityisesti ilmailussa - ja pian myös kaupallisella kentällä. Laitetaan sponderit päälle ja tarjotaan tilaisuus aiempaa paremmille kumppanuuksille!


 

Lorem ipsum

Tilaa Companion uutiskirje

Saat aina tuoreimmat tiedot palveluistamme ja
uusista kumppanuuskohteistamme sekä juttuja
ja vinkkejä kumppanuuden ajankohtaisista aiheista.


Please leave this field empty.

Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen sen lopussa
olevasta linkistä. Sähköpostiosoitettasi ei toimestamme luovuta eteenpäin kenellekään kolmannelle taholle.