Meistä

Kohtaaminen on arvokas.
Me välitämme.

Välittävän ja verkottuneen toimintamme keskiössä on tapahtumien yhteistyökonseptien jalostaminen, tapahtumakaupan kannattavuuden kasvattaminen ja tapahtumatalouden toimintaedellytysten edistäminen.

Sponssaamo-palvelu on osa Emporia Group Oy:n liiketoimintaa. Aputoiminimellään Sponssaamo edustaa ja toteuttaa omassa toiminnassaan seuraavia Emporia Group Oy:n strategisia ja toiminnallisia periaatteita.

Arvomme

Kumppanuus
Toimimme yksilöllisten toimijoiden yhteisössä, jossa yhdessä on enemmän.

Empaattisuus
Ymmärrämme ja arvostamme asiakastamme kuin omaa yritystoimintaamme.

Laadukkuus
Palvelemme asiakkaitamme ja kumppaneitamme tekemisen laatua arvostaen.

Luottamus
Rakennamme huomisen tulokset tänään sanoilla, teoilla ja aidolla luottamuksella.

Rohkeus
Kunnioitamme markkinaa, ja uskallamme pyrkiä toiminnassamme parempaan.

Missiomme

Autamme ihmisiä ja organisaatiota kohtaamaan toisensa kokemuksellisesti ja tuloksekkaasti tapahtumien puitteissa.

Edustamamme kohteet tarjoavat kumppanuuden kautta uniikkeja kohtamisalustojaan ja täsmätehokkaita tapahtumamedioitaan yritysten liiketoiminnan hyödynnettäväksi.

Visiomme

Olemme kaupallisten kohtaamisten merkittävä edistäjä ja tapahtumakaupan arvostettu kehittäjä vuoteen 2020 mennessä.

Tavoitteemme on, että Suomi100-juhlavuoden myötä palvelemme jo sataa suomalaista kohdetta kumppanuuksien rakentamisessa. Satavuotias itsenäinen Suomi ansaitsee enemmän yhteistyötä ja entistä tuloksekkaampaa sponsorointia.

Johtomme

Emporia Group Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana toimii OTM Taneli Tuomaala, jolla on noin 30 vuoden kokemus tapahtuma-alalta ja palveluliiketoiminnasta. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Lahden Sibeliustalo Oy:n ja Savonlinnasali Oy:n toimitusjohtajana sekä Lippupiste Oy:n liiketoimintajohtajana. Emporia Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja toinen osakas on KTM Tuulia Tuomaala.

Tiimimme

Oletko sponsoroinnin ja tapahtumaliiketoiminnan nuorempi tai varttuneempi ammattilainen? Onko kumppanuuksien ja yhteistyöverkostojen rakentaminen unelmatyötäsi? Asuuko sinussa kumppanuusagentti ja vahva joukkuepelaaja?

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme ja mahdollisuudesta toimia tulevaisuudessa yhtenä sponssaamolaisena, niin kerro meille tekijätarinasi ja tee yhteistyöehdotuksesi. Sponssaamo-palvelun laajentumisen ja toimintamme kasvun myötä tulemme hakemaan palveluverkostoomme uusia kumppaneita ja tekijäjoukkoomme uusia tiimiosaajia. Lähetä viestisi osoitteella tiimi@sponssaamo.com.

 

Tervetuloa rekisteröitymään ennakkoon Sponder-kumppanuustutkaan!

Haluatko tulla taloudellisena toimijana tunnistetuksi ja nähdä samalla itse markkinan kumppanuuspotentiaalia paremmin? Parhaillaan kehitettävä ja aikanaan tuonnempana julkistettava välityspalvelualusta tarjoaa kumppanuuden molemmille osapuolille suoran oikotien ja sujuvan viestikanavan kumppanuuksien hakemiseen ja neuvotteluiden avaamiseen.

Rekisteröityminen ei sido eikä velvoita mihinkään, vaan se tarjoaa mahdollisuuden saada ensimmäisten joukossa sähköpostitse tietoa palvelun käynnistymisestä ja sen pilottivaiheen etuhinnoista. Lisäksi se tarjoaa loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä uuden palvelun ominaisuuksia ja sen käyttäjäkokemusta parhaiten tarpeitanne ja tavoitteitanne vastaaviksi.

P.S. Jäitkö ihmettelemään, mitä tarkoittaa "sponder"? Sehän on lennokas lyhenne sanasta "transponder" eli tutkavastaaja. Kun laite on kytketty päälle, kohde on muiden toimijoiden tunnistettavissa tutkassa. Termi on tuttu erityisesti ilmailussa - ja pian myös kaupallisella kentällä. Laitetaan sponderit päälle ja tarjotaan tilaisuus aiempaa paremmille kumppanuuksille!


 

Lorem ipsum

Tilaa Sponssaamon uutiskirje

Saat aina tuoreimmat tiedot palveluistamme ja
uusista sponsorointikohteistamme sekä juttuja
ja vinkkejä sponsoroinnin ajankohtaisista aiheista.


Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen sen lopussa
olevasta linkistä. Sähköpostiosoitettasi ei toimestamme luovuta eteenpäin kenellekään kolmannelle taholle.