Kangasala-talo

Kangasala-talo

Kangasala-talossa olet oksalla ylimmällä

Kangasala-talo on Suomen uusin kulttuurikeskus. Kangasalan keskustassa sijaitsevan tapahtumatalon ohjelmistossa näkyvät ja kuuluvat klassinen ja kevyt musiikki sekä kuvataide, teatteri, elokuva, tanssi ja kirjallisuus.

Kangasala-talossa on 285-paikkainen konserttisali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria, sekä Kangasalan valtuustosali ja kunnanhallituksen kokoustila. Kangasala-salin kiitelty akustiikka sekä nykyaikainen esitystekniikka mahdollistavat tunnelmaltaan ainutlaatuiset konsertit sekä seminaarit ja kokoukset.

Kuvanveistäjä, professori Kimmo Pyykön taiteeseen ja kutsunäyttelyihin keskittyvässä taidemuseossa on näyttelytiloja kolmessa kerroksessa. Museon ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa on esillä vuoroin teemanäyttelyitä Pyykön laajasta tuotannosta yli viidenkymmenen vuoden ajalta sekä kutsunäyttelyitä. Museon kolmannen kerroksen perusnäyttely on läpileikkaus Pyykön urasta ja elämästä osana suomalaista kulttuurielämää.

Talon ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa on valoisat ja avarat lämpiötilat, jotka soveltuvat hyvin myös juhlien ja messujen järjestämiseen. Talon ravintola Armas Galleria&Keittiö valmistaa ruokaa vuodenaikoja ja lähituottajia kunnioittaen.

Kangasala-talon on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Heikkinen-Komonen Oy. Rakennuksen julkisivu on patentoidulla menetelmällä tumman ruskeaksi käsiteltyä betonia. Kangasala-talo valittiin Vuoden 2015 betonirakenteeksi ja se oli myös ehdolla Arkkitehtuurin Finlandiapalkinnon 2015 saajaksi.

 


 

Kohteesta kerrottua

”Merkittävää on, että Kangasala-talo mahdollistaa sivistävän, syventävän ja suvaitsevaisuutta lisäävän kohtaamisen taiteen tekemiselle ja vastaanottamiselle. Näinä aikoina se on kulttuuriteko.”

Näytelmäkirjailija, ohjaaja Sirkku Peltola Kangasala-talon muuraustilaisuudessa 21.10.2013

”Jokainen vierailuni Kangasala-talossa on ollut onnistunut. Tunnelma on lämmin, mutta kuitenkin sopivasti arvokas. Salin akustiikka on hyvä ja sali sopivan kokoinen (ei liian iso). Ohjelmatarjonta on monipuolista ja hyvällä tavalla valtavirrasta poikkeavia esiintyjiä( ei siis pelkästään tämän hetken suosikkeja, ns tv:sta tuttuja). Odotan jo innolla mitä on tulossa vuodelle 2017. Paikoitustilaa hyvin tarjolla läheisellä torilla.”

Konserttivieras asiakaskyselyssä 2016

”Kangasala-talo on loistava uusi kulttuurikeskus Pirkanmaalla. Tarjonta on monipuoista ja palvelu ystävällistä. Tuon jatkossakin esim. vieraitani talonne tapahtumiin.”

Konserttivieras asiakaskyselyssä 2016
”Upeita konsertteja! Kiitos. Jatkakaa valitsemallanne tiellä.”
Konserttivieras asiakaskyselyssä 2016
”Kiitos henkilökunnalle. Tyhjään kalenteriani, jotta voisin enemmän käyttää ko palveluja. Esim käyn hakemassa museokortin ja kierrän kaikki mahdolliset näyttelyt. Muutama elokuva ja musiikkiesitys jäivät myös jo sovittujen menojen alle. Olenpa viisaampi tulevaisuudessa.”
Konserttivieras asiakaskyselyssä 2016

 

Katso ja kuuntele

Vieraile kohteen verkkosivuilla:

www.kangasala-talo.fi

Tutustu kohteen kumppanuusohjelmaan:

Pyydä oheisella yhteydenottolomakkeella tunnus, ja kirjaudu kohdekorttisivulle.

 

Lisää artikkeleita

KATSO LISÄÄ KOHTEITA

Jatketaanko juttua?

Tervetuloa tutustumaan kohteeseen
ja kumppanuuden mahdollisuuksiin!

Ota yhteyttä:

050 407 2027, info@sponssaamo.com
tai jätä tällä lomakkeella yhteydenottopyyntösi.

Kohde on kiinnostava, ja haluan sitoumuksetta

lisätietoja kohteesta.tavata kohteen edustajan.tutustumiskutsun kohteen tilaisuuteen.tutustua kohteen kumppanuusohjelmaan.
Tervetuloa rekisteröitymään ennakkoon Sponder-kumppanuustutkaan!

Haluatko tulla taloudellisena toimijana tunnistetuksi ja nähdä samalla itse markkinan kumppanuuspotentiaalia paremmin? Parhaillaan kehitettävä ja aikanaan tuonnempana julkistettava välityspalvelualusta tarjoaa kumppanuuden molemmille osapuolille suoran oikotien ja sujuvan viestikanavan kumppanuuksien hakemiseen ja neuvotteluiden avaamiseen.

Rekisteröityminen ei sido eikä velvoita mihinkään, vaan se tarjoaa mahdollisuuden saada ensimmäisten joukossa sähköpostitse tietoa palvelun käynnistymisestä ja sen pilottivaiheen etuhinnoista. Lisäksi se tarjoaa loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä uuden palvelun ominaisuuksia ja sen käyttäjäkokemusta parhaiten tarpeitanne ja tavoitteitanne vastaaviksi.

P.S. Jäitkö ihmettelemään, mitä tarkoittaa "sponder"? Sehän on lennokas lyhenne sanasta "transponder" eli tutkavastaaja. Kun laite on kytketty päälle, kohde on muiden toimijoiden tunnistettavissa tutkassa. Termi on tuttu erityisesti ilmailussa - ja pian myös kaupallisella kentällä. Laitetaan sponderit päälle ja tarjotaan tilaisuus aiempaa paremmille kumppanuuksille!


 

Lorem ipsum

Tilaa Sponssaamon uutiskirje

Saat aina tuoreimmat tiedot palveluistamme ja
uusista sponsorointikohteistamme sekä juttuja
ja vinkkejä sponsoroinnin ajankohtaisista aiheista.


Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen sen lopussa
olevasta linkistä. Sähköpostiosoitettasi ei toimestamme luovuta eteenpäin kenellekään kolmannelle taholle.