Lahden Jazztori

Uudistuvaa rytmijuhlaa rakennetaan yhdessä

Vuonna 1989 Lahden kaupungin sydämessä telttatapahtumana taipaleensa aloittanut Jazztori oli tienraivaaja lahtelaisessa citykulttuurissa. Nyt jo 30. ikävuottaan lähestyvä teemaviikko on vanhin toimintaansa edelleen jatkava kaupunkifestivaali Lahdessa.

Laakereilla ei ole suostuttu lepäämään. Vuonna 2017 festivaali uudistuu ja kerää yhteen toimijoita eri puolilta kaupunkia. Konserttien lisäksi ohjelmassa on muutakin tarjontaa.

Yhteistyö musiikkioppilaitosten, kaupungin kulttuuritoimen ja musiikkiklubien kanssa on tiivistä. Vuodeksi 2018 festivaalia kehitetään edelleen. Mukana kehitystyössä ovat muun muassa Lahden ammattikorkeakoulu ja Lahti Region.

Festivaalin oikeudenomistaja ja yhteen kokoava voima on vuodesta 1984 toiminut Lahti Big Band ry. Orkesteri on hyödynnettävissä festivaalin ympärille rakentuvissa kumppanuuspaketeissa monin eri tavoin. Sekä festivaalin aikana että ympäri vuoden.

Lähde mukaan antamaan oman panoksesi lahtelaisen musiikki- ja kulttuurielämän hyvinvointiin, tuomaan valoa syyskuun viimeisen viikon pimeyteen ja tarjoamaan unohtumattomia elämyksiä omalle työyhteisöllesi tai asiakkaillesi. Miellyttävästi sisätiloissa ja viihdyttävän rytmimusiikin parissa.


Kohteesta kerrottua

Lahtelaisen kulttuuritarjonnan kulmakiviin vuodesta 1989 kuulunut Jazztori jatkaa olemistaan, vaikka puitteet muuttuvatkin… Ajat saattavat olla hankalat, mutta tärkeintä on, että musiikki jakaa soimistaan.

ESS, Petri Poutiainen 12.9.2016

Lahti Big Band soi upeasti ja on selvästi saanut lisäpotkua musiikkiinsa Tiittasen kapelloinnin myötä… Hienoa Lahti Big Band.

Jazzrytmit, Osku Rajala 4.8.2014

Katso ja kuuntele

 

Vieraile kohteen verkkosivuilla: Lahden Jazztori | Lahti Big Band

Tutustu kohteeseen paremmin tai tee oma yhteistyötarjous

Pyydä oheisella yhteydenottolomakkeella sitoumuksetta tarkempaa lisätietoa kumppanuusmahdollisuuksista. Tai tee meille rohkeasti kumppanuudesta oma yhteistyöehdotuksesi!

 

Lisää artikkeleita

KATSO LISÄÄ KOHTEITA

Ajankohtaista

Jatketaanko juttua?

Tervetuloa tutustumaan kohteeseen
ja kumppanuuden mahdollisuuksiin!

OTA YHTEYTTÄ

Kumppanuusjohtaja Taneli Tuomaala
050 407 2027, co@companio.co
tai jätä yhteydenottopyyntösi.

Kohde on kiinnostava, ja haluan sitoumuksetta

lisätietoja kohteesta.tavata kohteen edustajan.tutustumiskutsun kohteen tilaisuuteen.tutustua kohteen kumppanuusohjelmaan.esittää oman yhteistyötarjouksen kohteelle.
FAKTAA KOHTEESTA

Perustamisvuosi: 1989

Arvot: Yhteisöllisyys, ennakkoluulottomuus, elämyksellisyys

Missio: Hyvinvoinnin luominen arkea rikastuttamalla

Visio: Koko kaupungin yhteinen asia

Asiakasyleisö: Jokaiselle löytyy jotakin

Vahvuudet kohteena: Monipuolinen tarjonta, mahdollisuus valita omiin tarkoituksiin parhaiten sopivat puitteet

Tervetuloa rekisteröitymään ennakkoon Sponder.pro-kumppanuustutkaan!

Haluatko tulla taloudellisena toimijana tunnistetuksi tai mahdollisesti jopa nähdä ja kohtaktoida itse markkinan kumppanuuspotentiaalia paremmin? Parhaillaan kehitettävä ja aikanaan tuonnempana julkistettava välityspalvelualusta tarjoaa kumppanuuden molemmille osapuolille suoran oikotien ja sujuvan viestikanavan kumppanuuksien hakemiseen ja neuvotteluiden avaamiseen.

Rekisteröityminen ei sido eikä velvoita mihinkään, vaan se tarjoaa mahdollisuuden saada ensimmäisten joukossa sähköpostitse tietoa palvelun pilottivaihaeen käynnistymisestä. Palvelun käynnistyessäkään kumppanuustutkassa rekisteröitynä ja löydettävissä oleminen ei tule maksamaan mitään, vaan ainoastaan aktiivisesta hakumahdollisuudesta maksetaan erikseen. Ja luonnollisesti palvelussa itsekin rekisteröitynä ja kontaktoitavissa oleva toimija maksaa maksaa hakumahdollisuudestaan selvästi vähemmän kuin pelkän hakuoikeuden hankkiva toimija.

Rekisteröityminen ennakkoon tarjoaa loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä uuden palvelun ominaisuuksia ja sen käyttäjäkokemusta parhaiten tarpeitanne ja tavoitteitanne vastaaviksi.

P.S. Jäitkö ihmettelemään, mitä tarkoittaa "sponder"? Sehän on lennokas lyhenne sanasta "transponder" eli tutkavastaaja. Kun laite on kytketty päälle, kohde on muiden toimijoiden tunnistettavissa tutkassa. Termi on tuttu erityisesti ilmailussa - ja pian myös kaupallisella kentällä. Laitetaan sponderit päälle ja tarjotaan tilaisuus aiempaa paremmille kumppanuuksille!

Täytä tietosi ja lähetä lomake:


 

Lorem ipsum

Tilaa Companion uutiskirje

Saat aina tuoreimmat tiedot palveluistamme ja
uusista kumppanuuskohteistamme sekä juttuja
ja vinkkejä kumppanuuden ajankohtaisista aiheista.


Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen sen lopussa
olevasta linkistä. Sähköpostiosoitettasi ei toimestamme luovuta eteenpäin kenellekään kolmannelle taholle.