Jazz City Turku

Jazzin energiaa ja yhteistyön rytmejä Aurajoen äärellä

Jazz City Turku luo Turkuun ainutlaatuisen jazzalan ammattitoimijoiden kokonaisuuden. Turusta rakentuu kansainvälisestikin valovoimainen jazzkaupunki, jossa vaikuttaa kolmikantainen toimijamalli – konserttisarja, big band ja festivaali.

Jazz City Turku -toimijoiden ympärivuotinen toiminta elävöittää Turun keskustaa ja tuottaa seudun asukkaille entistä laadukkaampia kulttuurielämyksiä rytmimusiikin ammattilaisten kanssa. Ideana on yhdistää Turun alueen ammattimaisten jazztoimijoiden voimat, ja saada jazz näkymään ja kuulumaan kaupungissa entistä tehokkaammin ja paremmin koordinoituna. Hankkeesta vastaa Turun kulttuuripääkaupunkivuotena perustettu ympärivuotinen konserttisarja Flame Jazz. Lisäksi mukana ovat vuonna 2012 perustettu paikallisista ammattimuusikoista koostuva big band Turku Jazz Orchestra sekä Suomen toiseksi vanhin jazzfestivaali Turku Jazz Festival, joka on järjestetty jo vuodesta 1969 alkaen.

”Jazzmuusikoilla ja -säveltäjillä ei ole meidän yhteiskunnassamme tarpeeksi työtä. Kun kerron Pohjoismaissa kiertäessäni, ettei Suomessa ole yhtään julkisin varoin tuettua jazzklubia, se herättää ihmetystä. Sen sijaan koulutukseen panostetaan meillä todella paljon. Siinä ei ole mitään järkeä, että valmistuttuaan erittäin korkeatasoisilla muusikoillamme ei ole töitä. Jazz City Turku -hanke pureutuu nimenomaan rakenteisiin, ja kolmen vuoden päästä näemme toivottavasti pysyvän muutoksen kentällä”, kertoo Flame Jazz ry:n puheenjohtaja, pianisti ja säveltäjä Jussi Fredriksson.

Jazz City Turku -hanke käynnistyi vuoden 2016 alusta, ja sen tärkein tehtävä on vapaan kentän taiteilijoiden työllistymisen kehittäminen. Yhteistyön strategiana on uudenlaisten organisaatiorakenteiden ja verkostojen luominen, tehokas varainhankinta sekä näkyvä ja kiinnostava markkinointi ja tiedotus. Ensimmäisen vuoden aikana hankkeen osapuolet tiivistävät yhteistyötään ja toteuttavat erilaisia yhteisiä markkinointitoimia, kuten kaksi kertaa vuodessa julkaistavan jazzlehden.

Jazz City Turku -hanketta tukevat mm. opetus- ja kulttuuriministeriö, Turun kaupunki, Suomen Kulttuurirahaston Varsinais-Suomen rahasto ja Turun konservatorio. Pääyhteistyökumppaneina ovat Viking Line ja Turun Sanomat, ja yhteistyökumppaneina toimivat LähiTapiola, Turun Osuuskauppa, Finepress, Turun Seudun Osuuspankki, Sponssaamo ja Suomen Jazzliitto.


 

Katso ja kuuntele

Vieraile kohteen verkkosivuilla: Jazz City Turku

Tutustu kohteeseen paremmin tai tee oma yhteistyötarjous

Pyydä oheisella yhteydenottolomakkeella sitoumuksetta tarkempaa lisätietoa kumppanuusmahdollisuuksista. Tai tee meille rohkeasti kumppanuudesta oma yhteistyöehdotuksesi!

 

Lisää artikkeleita

KATSO LISÄÄ KOHTEITA

Ajankohtaista

Jatketaanko juttua?

Tervetuloa tutustumaan kohteeseen
ja kumppanuuden mahdollisuuksiin!

OTA YHTEYTTÄ

Kumppanuusjohtaja Taneli Tuomaala
050 407 2027, co@companio.co
tai jätä yhteydenottopyyntösi.

Kohde on kiinnostava, ja haluan sitoumuksetta

lisätietoja kohteesta.tavata kohteen edustajan.tutustumiskutsun kohteen tilaisuuteen.tutustua kohteen kumppanuusohjelmaan.esittää oman yhteistyötarjouksen kohteelle.
FAKTAA KOHTEESTA

Perustamisvuosi: Turku Jazz Festival käynnistyi jo 1969.

Missio: Luoda Turkuun ainutlaatuinen jazzalan kokonaisuus, jossa vaikuttaa kolmikantainen ammattitoimijoiden toimijamalli.

Visio: Turusta rakentuu kansainvälisesti merkittävä ja korkeatasoinen jazzkaupunki.

Asiakasyleisö: Ydinkohderyhmässä turkulaiset ja seudun keski-ikäinen ostovoimainen konserttiyleisö.

Vahvuudet kohteena: Tuoreus, positiivisuus ja laadukkuus.

Tervetuloa rekisteröitymään ennakkoon Sponder.pro-kumppanuustutkaan!

Haluatko tulla taloudellisena toimijana tunnistetuksi tai mahdollisesti jopa nähdä ja kohtaktoida itse markkinan kumppanuuspotentiaalia paremmin? Parhaillaan kehitettävä ja aikanaan tuonnempana julkistettava välityspalvelualusta tarjoaa kumppanuuden molemmille osapuolille suoran oikotien ja sujuvan viestikanavan kumppanuuksien hakemiseen ja neuvotteluiden avaamiseen.

Rekisteröityminen ei sido eikä velvoita mihinkään, vaan se tarjoaa mahdollisuuden saada ensimmäisten joukossa sähköpostitse tietoa palvelun pilottivaihaeen käynnistymisestä. Palvelun käynnistyessäkään kumppanuustutkassa rekisteröitynä ja löydettävissä oleminen ei tule maksamaan mitään, vaan ainoastaan aktiivisesta hakumahdollisuudesta maksetaan erikseen. Ja luonnollisesti palvelussa itsekin rekisteröitynä ja kontaktoitavissa oleva toimija maksaa maksaa hakumahdollisuudestaan selvästi vähemmän kuin pelkän hakuoikeuden hankkiva toimija.

Rekisteröityminen ennakkoon tarjoaa loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä uuden palvelun ominaisuuksia ja sen käyttäjäkokemusta parhaiten tarpeitanne ja tavoitteitanne vastaaviksi.

P.S. Jäitkö ihmettelemään, mitä tarkoittaa "sponder"? Sehän on lennokas lyhenne sanasta "transponder" eli tutkavastaaja. Kun laite on kytketty päälle, kohde on muiden toimijoiden tunnistettavissa tutkassa. Termi on tuttu erityisesti ilmailussa - ja pian myös kaupallisella kentällä. Laitetaan sponderit päälle ja tarjotaan tilaisuus aiempaa paremmille kumppanuuksille!

Täytä tietosi ja lähetä lomake:


 

Lorem ipsum

Tilaa Companion uutiskirje

Saat aina tuoreimmat tiedot palveluistamme ja
uusista kumppanuuskohteistamme sekä juttuja
ja vinkkejä kumppanuuden ajankohtaisista aiheista.


Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen sen lopussa
olevasta linkistä. Sähköpostiosoitettasi ei toimestamme luovuta eteenpäin kenellekään kolmannelle taholle.