Jazz City Turku

Jazz City Turku

Jazzin energiaa ja yhteistyön rytmejä Aurajoen äärellä

Jazz City Turku luo Turkuun ainutlaatuisen jazzalan ammattitoimijoiden kokonaisuuden. Turusta rakentuu kansainvälisestikin valovoimainen jazzkaupunki, jossa vaikuttaa kolmikantainen toimijamalli – konserttisarja, big band ja festivaali.

Jazz City Turku -toimijoiden ympärivuotinen toiminta elävöittää Turun keskustaa ja tuottaa seudun asukkaille entistä laadukkaampia kulttuurielämyksiä rytmimusiikin ammattilaisten kanssa. Ideana on yhdistää Turun alueen ammattimaisten jazztoimijoiden voimat, ja saada jazz näkymään ja kuulumaan kaupungissa entistä tehokkaammin ja paremmin koordinoituna. Hankkeesta vastaa Turun kulttuuripääkaupunkivuotena perustettu ympärivuotinen konserttisarja Flame Jazz. Lisäksi mukana ovat vuonna 2012 perustettu paikallisista ammattimuusikoista koostuva big band Turku Jazz Orchestra sekä Suomen toiseksi vanhin jazzfestivaali Turku Jazz Festival, joka on järjestetty jo vuodesta 1969 alkaen.

”Jazzmuusikoilla ja -säveltäjillä ei ole meidän yhteiskunnassamme tarpeeksi työtä. Kun kerron Pohjoismaissa kiertäessäni, ettei Suomessa ole yhtään julkisin varoin tuettua jazzklubia, se herättää ihmetystä. Sen sijaan koulutukseen panostetaan meillä todella paljon. Siinä ei ole mitään järkeä, että valmistuttuaan erittäin korkeatasoisilla muusikoillamme ei ole töitä. Jazz City Turku -hanke pureutuu nimenomaan rakenteisiin, ja kolmen vuoden päästä näemme toivottavasti pysyvän muutoksen kentällä”, kertoo Flame Jazz ry:n puheenjohtaja, pianisti ja säveltäjä Jussi Fredriksson.

Jazz City Turku -hanke käynnistyi vuoden 2016 alusta, ja sen tärkein tehtävä on vapaan kentän taiteilijoiden työllistymisen kehittäminen. Yhteistyön strategiana on uudenlaisten organisaatiorakenteiden ja verkostojen luominen, tehokas varainhankinta sekä näkyvä ja kiinnostava markkinointi ja tiedotus. Ensimmäisen vuoden aikana hankkeen osapuolet tiivistävät yhteistyötään ja toteuttavat erilaisia yhteisiä markkinointitoimia, kuten kaksi kertaa vuodessa julkaistavan jazzlehden.

Jazz City Turku -hanketta tukevat mm. opetus- ja kulttuuriministeriö, Turun kaupunki, Suomen Kulttuurirahaston Varsinais-Suomen rahasto ja Turun konservatorio. Pääyhteistyökumppaneina ovat Viking Line ja Turun Sanomat, ja yhteistyökumppaneina toimivat LähiTapiola, Turun Osuuskauppa, Finepress, Turun Seudun Osuuspankki, Sponssaamo ja Suomen Jazzliitto.


 

Katso ja kuuntele

Vieraile kohteen verkkosivuilla:

Jazz City Turku

Tutustu kohteen kumppanuusohjelmaan:

Pyydä oheisella yhteydenottolomakkeella tunnus, ja kirjaudu kohdekorttisivulle.

 

Lisää artikkeleita

KATSO LISÄÄ KOHTEITA

Jatketaanko juttua?

Tervetuloa tutustumaan kohteeseen
ja kumppanuuden mahdollisuuksiin!

Ota yhteyttä:

050 407 2027, info@sponssaamo.com
tai jätä tällä lomakkeella yhteydenottopyyntösi.

Kohde on kiinnostava, ja haluan sitoumuksetta

lisätietoja kohteesta.tavata kohteen edustajan.tutustumiskutsun kohteen tilaisuuteen.tutustua kohteen kumppanuusohjelmaan.
Tervetuloa rekisteröitymään ennakkoon Sponder-kumppanuustutkaan!

Haluatko tulla taloudellisena toimijana tunnistetuksi ja nähdä samalla itse markkinan kumppanuuspotentiaalia paremmin? Parhaillaan kehitettävä ja aikanaan tuonnempana julkistettava välityspalvelualusta tarjoaa kumppanuuden molemmille osapuolille suoran oikotien ja sujuvan viestikanavan kumppanuuksien hakemiseen ja neuvotteluiden avaamiseen.

Rekisteröityminen ei sido eikä velvoita mihinkään, vaan se tarjoaa mahdollisuuden saada ensimmäisten joukossa sähköpostitse tietoa palvelun käynnistymisestä ja sen pilottivaiheen etuhinnoista. Lisäksi se tarjoaa loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä uuden palvelun ominaisuuksia ja sen käyttäjäkokemusta parhaiten tarpeitanne ja tavoitteitanne vastaaviksi.

P.S. Jäitkö ihmettelemään, mitä tarkoittaa "sponder"? Sehän on lennokas lyhenne sanasta "transponder" eli tutkavastaaja. Kun laite on kytketty päälle, kohde on muiden toimijoiden tunnistettavissa tutkassa. Termi on tuttu erityisesti ilmailussa - ja pian myös kaupallisella kentällä. Laitetaan sponderit päälle ja tarjotaan tilaisuus aiempaa paremmille kumppanuuksille!


 

Lorem ipsum

Tilaa Sponssaamon uutiskirje

Saat aina tuoreimmat tiedot palveluistamme ja
uusista sponsorointikohteistamme sekä juttuja
ja vinkkejä sponsoroinnin ajankohtaisista aiheista.


Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen sen lopussa
olevasta linkistä. Sähköpostiosoitettasi ei toimestamme luovuta eteenpäin kenellekään kolmannelle taholle.